7 причини да публикувате статия в нова директория за статии

Ако имате нов блог или сайт със сигурност сте търсили в Гугъл информация как да го популяризирате, на кого да кажете, че съществува, как да научат хората за него по-бързо, как да привлчете точните потребители, които се интересуват от тематиката на сайта ви и т.н.

Със сигурност сте попаднали и на сайтове от типа Артикъл директории или както е по-правилно да се каже на български Директории за Статии. Този тип сайтове могат да ви помогнат да получите доста добър и таргетиран уеб трафик.

Вие печелите от това, че получавате една истинска (do follow) връзка към вашия сайт. Те печелят от това, че директоряита придобива все повече и повече съдържание в различни категории и съответно посетители.

Въпроса е защо бихте си загубили времето да публикувате в една нова Директория за статии, която едва прохожда и има няколко статии в нея. Има ли нещо хитро в това и нещо ценно?

Всъщност има и то поне 7 причини да направите това…

1.Ако имате няколко статии за публикуване, много лесно може да станете топ автор в такава директория. А когато тя е все още млада,  вие ще изпъкнете в списъка и ще ви забелязват лесно.

2.Създателите на новата Директория за статии ще я промотират по всякакви начини за да научат повече хора за нея. Те ще са амбицирани и изпълнени с ентусиазъм за новото си начинание. Вие може само да спечелите от тази промоция, без много усилия от ваша страна.

Не забравяйте, че ако е интересна самата статия, то хората ще посетят и сайта ви, които вие сте обявили в края на статията. Ето ви нови посетители, и то които пряко се интересуват от тематиката.

3.Google и други търсещи машини винаги търсят за нещо ново, свежо и полезно. Всъщност стартите сайтове също получават много трафик и имат висок рейтинg (Page Rank). Но роботите на търсачките обичат новото съдържание и една хипер връзка към вашия сайт от там ще е голям плюс за вас.

4.Можете да получите помощ от админите на директорията в публикуването на вашите първи статии. Те ще са отворени към всякакъв вид комуникация и ще ви укажат помощ, защото това е важно начало и за тях.

5.Ако пишете често по някоя статия в директорията, има голяма вероятност да ви предложат някакви преференции или сътрудничество.

Със сигурност администраторите ще възнаградят авторите, които пишат интересни неща и им помагат да разширят директорията си.

6.Може да предложите дори да се създаде специална категория, в която да публикувате вие вашите материали. Това ще е по-лесно ако преди това имате няколко публикуване статии на тази тематика и те имат вече популярност сред читателите на директорията.

7.Вашите статии ще бъдат по-четени, защото просто няма много конкуренция в различните категории.

И така, докато се чудите дали да се хванете и да напишете нещо в директорията, с риск да загубите малко от ценното си време имайте предвид тези неща.

Освен това имайте предвид и следното: Когато помагаш на другите, помагаш и на себе си.

Не чакайте резултатите да се появят веднага като с магическа пръчка, но този които реши да вложи време, упоритост и малко мислене, ще бъде възнаграден.

Посетете Новата Българска директория за статии и започнете да публикувате още днес.

За plamenpetkov
Strange person...

One Response to 7 причини да публикувате статия в нова директория за статии

  1. АТВ says:

    Съгласен съм, но за съжаление са твърде малко артикъл директориите в БГ 😦

Вашият коментар