Новости около блога за отдих, туризъм и разходки

Както знаете преди малко повече от месец стартирах един проект за Блог за свободно време. Това е един своеобразен портал посветен на туризъм, отдих и разходки, като в добавка има секции Пътеписи и Фотописи, където се публикуват читателски истории.

Въпреки, че е съвсем новичък блога си има вече своята редовна аудитория, както и доста нови посетители ежедневно, които пристигат от социални мрежи, от търсения в гугъл и от партньорски сайтове, които имат линк към нас.

От както е създаден, портала вече има няколко подобрения, които спомагат на читателите да се възползват максимално от поднесената информация, като правят и преживяването по-интересно.

Какво ново в Razhodka.com?

1.Преди известно време добавих Галерия, в която до момента има предимно авторски снимки от различни интересни места, но се надявам с времето да се попълни и от такива, изпратени от читатели.

2.Секция Новини – предоставя възможност на читателите да публикуват кратки новини, придружени с малка снимка и линк към цялата новина, ако това е част от такава разбира се.

3.И най-новата услуга – Форумът на портала – Форум вграден в самия блог, чрез wordpress plugin специализиран за това. Форумчето ще помогне на читателите да разискват различни неща свързани със света на туризма. Надявам се на активно участие. Със сигурност няма да стане веднага, но с течение на времето.

Това е май всично ново, ако има нещо достойно за споделяне ще пиша пак.

Реклами

За plamenpetkov
Strange person...

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: