Крушки за габаритите на алфата

Изгоряха ми крушките на предните габарити на алфетката, т.е. едната изгоря. Тъкмо добър повод да сменя и двете, защото искам да сложа някакви, които светят бяло за да са във фон с ксеноните.

Поразгледах в българското интернет пространство за модела H6W-12V 6W, но не открих нищо, което да свети бяло и да струва малко пари. Всъщност най-обикновените, на които попаднах в един онлайн магазин са по 7лв. парчето – срамота за такава нищо и никаква си крушка. Освен това ще свети и жълто, което означава – грозно. Не знам защо но други кадърни резултати от търсенето за такива крушки не намерих.

Толкова ли са непопулярни тези крушки като модел? Странна работа… Във форума на феновете на Alfa Romeo пише, че ги има по разни авто магазини но цените пак са от порядъка на 6-10-15 лв. на крушка и затова реших да продължа с търсенето в интернет…

Следващата дестинация за моето търсене разбира се бе раят на китайските производители – Ebay. Там можеш да продадеш и купиш всичко, че крушки ли няма да има. В интерес на истината нямаше голям избор на точно такъв модел, ама как да взема друг като не съм сигурен, че ще станат за Alfa Romeo 166.

H6W Крушки за габаритите с бяла светлина

H6W Крушки за габаритите с бяла светлина

Това, е което намерих при цена от около 10 $ с доставката. Това не е точно крушка, а 4 броя SMD диоди, които уж светят бяло, в цокъл като за модела H6W. Надявам се искрено да паснат и да светят поне малко по-бяло. Други добри оферти нямаше, а да не говоря, че общо офертите бяха 10-тина.

Проблем може да се окаже разположението на пъпчиците на самата фасонка на крушката, защото на оригиналните не са под ъгъл 180 градуса а по-малък. Тези въпросните в ebay, също са такива с 150 градуса ъгъл, и би трябвало да станат. Трябва да се внимава при избора.

Ще пиша пак като пристигнат и като ги сложа евентуално 🙂

Advertisements

Относно plamenpetkov
Strange person...

One Response to Крушки за габаритите на алфата

  1. Pingback: Алфетката вече с бели габарити « Блог на Пламен Петков

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: