Какво е туй чудо артикъл директорията и има ли то почва у нас?

Защо да пишем?

Защо да пишем?

Артикъл директорията е място, където много хора от различни поприща споделят статии, ревюта, полезна информация на всякаква тематика. Най-често в една такава директория има поне 10 различни категории и към всяка от тях поне още 5-6 подтеми. Всеки може да се регистрира свободно и да публикува своята статия, като след като тя бъде одобрена се появява в самата директория в мястото, което сте и отредили според тематиката.

Това е като да пишете статия във вашият блог (ако сте блогър), но в случая сте гост в друг блог. А ако не сте блогър то и за вас може да бъде полезно, ще разберете след малко защо и как.

Каква е точно далаверата да публикуваш безплатно статия някъде? Много хора се чудят за какво да хвърлят труд и време, защото не знаят всъщност какво голямо значение може да придобие написването на статия и публикуването й в директория. Има много причини за това, а всъщност смисъла е голям защото в дългосрочен план вие печелите от това.

Ето няколко причини за да напишете статия за безплатна директория

1.Ако сте новак в сферата на блогването или въобще в интернет пространството и искате да придобиете опит в писането, то директорията може да ви даде поле за изява. Вашите работи ще се прочетат от много хора и вие ще популяризирате името си, ще накарате да ви забележат. Отделно вашите статии са добре дошли, защото помагат и на уеб мастърите да популяризират своите сайтове.

2.Искате да промотирате себе си или ваш сайт или блог или статия или пък продукт, който предлагате. Това може да стане чрез публикуване на статия и посочване на линк към сайта или блога ви. Колкото повече посетители на директорията видят вашата статия, толкова повече трафик ще има към вас, а от там нататък топката е във ваши ръце. Ако примерно сайта ви е продаващ от сорта на афилиейт или пък е фирмен и има за цел да продава ваш продукт – то това е иделен и в същото време безплатен начин да кажете на света.

3.Има много различни причини за това да поискате да публикувате статии в свободна директория, а и много хора, които го правят. За хора, които живеят в техен си собствен свят, това е един начин да бъдат чути от аудитория. Това е също така добър начин да повишите самочувствието си, особено ако статията ви стане популярна и други сайтове линкват към нея и ви коментират често. От своя страна вие ще се надъхате да публикувате още и още интересни материали.

4.Хората публикуват статии, дори и само за да си видят името в тях и в публичното пространство, в частност интернет пространството, което обаче си е доста голямо, нали?

5.Други хора пишат статии, просто като хоби и пишат за неща които ги интересуват, разказват за свободното си време за преживяванията си. Те не очакват да спечелят от това или пък да имат някакви други нематериални ползи. Може би по този начин да търсят съмишленици и приятели, но със сигурност могат да ги открият, т.к интернет пространството е необятно.

6.А други пишат просто защото искат да пишат. Искат да изразят чувствата и мислите, които напират в тях.Примерно за да разкажат колко лоши шефове и началници има и куп други такива.

7.Да пишеш всеки ден по нещо полезно те прави щастлив и полезен на света, това е едно много приятно чувство. Със самото писане вие става и по-добър в това. Подобно на баскетбола тренирате всеки ден ударите си, за да успеете на големия мач. Практиката във всяка една област подобрява уменията ви неимоверно.

И накрая да обобщя с няколко думи: писането и публикуването на статии в различни директории дава чувство на удовлетворение, носи ползи материали и нематериални, подобрява уменията ни да пишем.

Посетете Новата Българска директория за статии и започнете да публикувате още днес.

Реклами

За plamenpetkov
Strange person...

2 Responses to Какво е туй чудо артикъл директорията и има ли то почва у нас?

  1. Pingback: x-man: Какво е туй чудо артикъл директорията и.. - edno23.com

  2. Емил says:

    Определено ми хареса статията, намерих я в гоогле и наистина ще напиша няколко статии за безплатни артикъл директории. Ако авторът препоръча някои ще сме му много благодарни 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: