Блог за туризъм, отдих и разходки в свободното време

Преди няколко дни стартирахме (аз и приятелката ми) един нов проект, или по-скоро идея която се надяваме  да успеем да развием и да стане един успешен сайт за туризъм, отдих и разходки в свободното време – Razhodka.com

Идеята на сайта е да дава информация за приятни дестинации в България и чужбина, където човек може да прекара своята отпуска, ваканция, а защо не и уикенда. На първо място ще се представят интересни места в България, защото считам че нашата природа е изключително разнообразна и ни дава възможност да опитаме от всичко: от море, до планина, ски спортове, походи в планината, селски туризъм и какво ли още не. А в бъдеще при интерес ще включим и туристичеки възможности в Европа и останалата част от света.

Предвиждаме създаването на рубрика, в която ще се публикуват разкази и истории на хора от техни приключения по разни местенца, които са посетили и разбира се съчетани със снимки. Сигурен съм, че има много желаещи да разкажат и много истории, които ще са интересни на бъдещите читатели на блога.

Иска ми се читателите да дават мнения за дадена дестинация, която предстваим в блога, както и идеи за това какво още можем да добавим или да напишем. Ще измислим начин да ги стимулираме 🙂 защото така ще е интересно и полезно за всички ни.

И така, това е накратко идеята на сайта, желащите да видят началото му могат да го посетят като щракнат на тази връзка: Разходка.ком

Също така очаквам да дадете мнения и препоръки, за да стане един хубав сайт.

Който иска може да помогне да популяризираме сайта, като добави връзка към него в своя блог или сайт. Благодарим му предварително.

За новините по проекта ще пиша и тук.

Реклами

За plamenpetkov
Strange person...

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: